2012. május 1., kedd

Prológus

„Azok a boldog emberek, akik a hobbijukkal keresik a kenyerüket.”


Az életben történnek olyan dolgok, amiket nem lehet kiszámítani. Nem látni előre a jövőt, hiába is próbálja az ember. Minden egyes élőlény egy gépezet része, és ahogy megy az idő, úgy sodrodnak tovább az örökkévalóságon át.

Lehet egy barátságból szerelem?
Sofia Cardona 24 éve Buenos Airesben látta meg a napvilágot. Az UEM-en ( Universidad Europea Madrid ) a Real Madrid által fenntartott karon kommunikáció és sporttudomány szakon végzett ösztöndíjjal, most kezdi meg a gyakorlatát a klubnál. Édesapja az egyik argentin sportnapilap, az Olé főszerkesztője, édesanyja gyerekorvos. Van egy öccse, aki otthon a River utánpótlásában focizik, Sofía is nekik szorít a Real Madrid mellett, méghozzá Gonzalo Higuaín miatt, akivel már régóta nagyon jó barátok még az otthoni idők óta. Vajon több is lesz köztük, mint barátság?
„Két barát közül az egyik mindig rabja a másiknak, bár a legtöbb esetben egyik sem akarja a másiknak bevallani.”
A rég látott osztálytársak egymásba szerethetnek?
Olivia Martinez 23 éve Gelsenkirchenben született. A szülei még kiskorában elváltak, ő édesanyjával, Heidivel maradt Németországban, aki német tanárnő. Édesapja Javier Martinez, spanyol építész. Egyetemre Kölnben járt, majd kapott egy madridi ösztöndíjat, így édesapjához költözött, hogy megkezdje utolsó évét az egyetemen. Imádja a futballt, kedvenc csapata a Real Madrid, főképp azért, mert az egyik gimnáziumi osztálytársa, Mesut Özil is ott játszik. Vajon, hogy alakul a viszonyuk? Barátság, szerelem, vagy talán egészen más?
„Nem hittem volna, hogy mi ketten újra összekeveredünk.. Nem gondoltam volna, hogy fontos leszel nekem, és most nem tudom hova tenni az érzést, hogy minden percben rád gondolok. Fura érzés, de tetszik.”

Vajon megváltoztathatja egy fiatal lány életét egy találkozás?
Katherine Coento Madridban született 1988 tavaszán. Az édesanyja a szülésekor elhagyta, az édesapja nevelte. 17 évesen édesapját is elveszítette egy balesetben. Kat Alvaro Arbeloáékhoz került, akivel akkor együtt járt. Ez a szerelem egy idővel, már átalakult egy életre szóló barátsággá, és igazi testvéri szeretetté, nem volt olyan dolog, amit ne tudtak volna a másikról. Imádja a focit, természetesen kedvenc csapata a Real Madrid. Az a baleset az ő még el sem indult karrierjét is tönkretette, hisz szeretett volna focista lenni. Most kezdi meg utolsó évét az egyetemen, sporttudomány szakon, testnevelő-edzőként. Majd Alvaro által találkozik a Real Madrid egyik új játékosával, Fabio Coentraoval.
„Hmm. Furcsa. Több ezer emberrel találkozunk, és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, és megváltoztatja az életünket. Örökre…”

Egy találkozás tényleg megváltoztathat mindent? Egy barátság, barátság marad? Ez még a jövő titka.


„Ha kapsz egy esélyt, ragadd meg és hagyd, hogy megváltoztassa az életed.”

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok Csajok!

    Jelentem elolvastam mindent, és tetszik a dolog. Mindegyik sztori izgalmasnak ígérkezik és nagyon várom mit hoztok ki ebből!

    Örülök, hogy belekezdtetek! :-)

    Pusszantás Mindenkinek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Brigi!

      Örülünk, hogy tetszik, és hogy olvasod.:)
      Majd kiderül mi lesz belőle.:))

      Puszi, Deveczke.

      Törlés